Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Algemene voorwaarden

levering / verzending:

Verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelling.

Voor verzending naar het buitenland gelden aangepaste tarieven!

Na uw bestelling ontvangt u van mij een bevestigings e-mail van uw bestelling en worden de artikelen door mij gereserveerd. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail met alle betalingsgegevens zoals banknummer, bedrag en of alles uit voorraad leverbaar is.

Wacht altijd met overmaken tot u een definitieve bevestigingsmail heeft ontvangen.

Levering:

* Verzending gebeurd door TNT-Post onder verantwoordelijkheid van de klant.

* Daarentegen ben ik verplicht om de artikelen op zodanige wijze te verpakken dat de materialen tijdens het bezorgen geen schade zullen oplopen!

* Zodra de betaling binnen is wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

* Betaling dient binnen 14 dagen plaats te vinden.
* Bestellingen die niet binnen 14 dagen betaald zijn, word door mij geannuleerd.

www.geacreaties.nl  kan op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging of vermissing van de goederen. De goederen worden door mij op deugdelijke wijze verpakt. De klant kan ervoor kiezen om goederen aangetekend te laten verzenden, de kosten hiervoor zijn altijd voor rekening van de klant.

Garantie bepaling:

Bij ontvangst van de bestelling is de klant verplicht te onderzoeken of de geleverde artikelen aan de bestelling voldoen. In geval van afwijkingen op de bestelling neemt u altijd binnen 1 werkdag contact met mij op. Bij verkeerde levering zijn de verzendkosten voor het retourneren voor rekening van GeaCreaties, alle andere retourzendingen worden zonder voorafgaand accoord van GeaCreaties niet geaccepteerd. 
Bij het plaatsen van een bestelling erkent de klant kennis te hebben genomen van mijn algemene voorwaarden en deze te aanvaarden.

prijzen / aanbiedingen

De prijzen bij alle op mijn website genoemde artikelen zijn inclusief B.T.W.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Prijswijzigingen onder voorbehouden.

Persoonsgegevens

Door een bestelling bij mij te plaatsen wordt u automatisch opgenomen in mijn adressenbestand zodat ik u op de hoogte kan houden van aanbiedingen, nieuwe artikelen van mijn (web-)winkel. Indien u dit niet op prijs stelt kunt u dit mij laten weten via mijn mailadres. Ik zorg er dan voor dat u geen ongewenste reclame meer van mij ontvangt.
De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk. Ik stel deze gegevens niet ter beschikking aan derden.
 

 

Vragen:

Voor vragen kunt u mij mailen: Gea@geacreaties.nl